Опитайте нашите вкусни домашни рибени пръчици Goujon тази вечер. С хрупкава панировка и сервирани с нарязан маруля, домати, лук и нашия Low-Cal Chip Shop Curry Sauce... вкусно ястие за делнични вечери, което ще зарадва както деца, така и възрастни.⁣

Необходими продукти

1 ч.л. слънчогледово олио⁣
1 пълна лъжица обикновено брашно⁣
1 яйце, разбито с щипка черен пипер⁣
50 г пълнозърнести хлебни трохи (2 парчета хляб, натрошени)⁣
250 г риба треска без кожа и кости, нарязана на ивици⁣

Начин на приготвяне

* Загрейте фурната на 190°C. Леко намажете тава за печене с олио и поставете разбитото яйце в плитка купа. Поставете брашното на чиния и хлебните трохи на друга чиния.⁣
* Поставете рибата в чинията с брашно и разбъркайте, така че всяко парче да се покрие, отделяйки гуджоните, за да не се допират един до друг.⁣
* Измийте и подсушете ръцете си, вземете един гуджон и отстранете излишното брашно. Потопете в яйцето, поставете върху хлебните трохи и поръсете още трохи отгоре, за да покриете напълно гуджона. Поставете на тавата за печене. Повторете, докато всички рибни гуджони са покрити.⁣
* Печете в продължение на 12-15 минути, докато от外ната страна стане хрупкава и леко златиста.⁣
* Сервирайте върху Wraps, на легло от салата и много сос Чип Шоп Къри! ⁣

???? ???????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????? ???????????????????? ???????? ???? ???????????????? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ????⁣