Тези канелени рулца са невероятно вкусни и още по-добре – те имат по-малко калории от традиционното канелено руло, пълни с протеин и ммм, толкова шоколадови! ⁣⁣
⁣⁣
Необходими продукти
* 80г самоиздигаща се брашно⁣⁣
* 1 лъжица от Vegan-Pro Vanilla
* 130г кокосово кисело мляко⁣⁣
* 15г кокосова захар⁣⁣
* 1 ч.л. канела⁣⁣
* 10г веган масло, разтопено⁣⁣
* 5 капки от Chocolate Flavo Drops
* Low-Cal Chocolate Syrup
⁣⁣


Начин на приготвяне
⁣⁣1. Загрейте фурната на 180°C и подгответе тава за печене. ⁣⁣
2. Смесете брашното и Vegan-Pro Vanilla. Сега добавете киселото мляко и Chocolate Flavo Drops и разбъркайте до получаване на ронливо тесто.⁣⁣
3. Прехвърлете на леко набрашнена повърхност и съберете с ръце, месейки около 1 минута.⁣⁣
4. Разточете тестото в правоъгълна форма, като едната страна да е по-тънка. ⁣⁣
5. Смесете кокосовата захар и канелата.⁣⁣
6. Намажете горната част на тестото с повечето разтопено масло и поръсете с канелената захар. Използвайки по-тънкия край, стегнато навийте канеленото руло в руло и нарежете на равни парчета. ⁣⁣
7. Намажете с останалото разтопено масло и печете за 16-17 минути, докато станат златисти и хрупкави от външната страна и меки в центъра.⁣⁣
8. След като се сготвят, извадете и поръсете с Low-Cal Chocolate Syrup и нарязана банан! ⁣