10 фев

0 Коментар(а)
34 Преглед(а)
Тези канелени рулца са невероятно вкусни и още по-добре – те имат по-малко калории от традиционното канелено руло, пълни с протеин и ммм, толкова шоколадови!
Необходими продукти
* 80г самоиздигаща се брашно
* 1 лъжица от Vegan-Pro Vanilla
* 130г кокосово кисело мляко
* 15г кокосова захар
* 1 ч.л. канела
* 10г веган масло, разтопено
* 5 капки от Chocolate Flavo Drops
* Low-Cal Chocolate Syrup
Начин на приготвяне
1. Загрейте фурната на 180°C и подгответе тава за печене.
2. Смесете брашното и Vegan-Pro Vanilla. Сега добавете киселото мляко и Chocolate Flavo Drops и разбъркайте до получаване на ронливо тесто.
3. Прехвърлете на леко набрашнена повърхност и съберете с ръце, месейки около 1 минута.
4. Разточете тестото в правоъгълна форма, като едната страна да е по-тънка.
5. Смесете кокосовата захар и канелата.
6. Намажете горната част на тестото с повечето разтопено масло и поръсете с канелената захар. Използвайки по-тънкия край, стегнато навийте канеленото руло в руло и нарежете на равни парчета.
7. Намажете с останалото разтопено масло и печете за 16-17 минути, докато станат златисти и хрупкави от външната страна и меки в центъра.
8. След като се сготвят, извадете и поръсете с Low-Cal Chocolate Syrup и нарязана банан!
Необходими продукти
* 80г самоиздигаща се брашно
* 1 лъжица от Vegan-Pro Vanilla
* 130г кокосово кисело мляко
* 15г кокосова захар
* 1 ч.л. канела
* 10г веган масло, разтопено
* 5 капки от Chocolate Flavo Drops
* Low-Cal Chocolate Syrup

Начин на приготвяне
1. Загрейте фурната на 180°C и подгответе тава за печене.
2. Смесете брашното и Vegan-Pro Vanilla. Сега добавете киселото мляко и Chocolate Flavo Drops и разбъркайте до получаване на ронливо тесто.
3. Прехвърлете на леко набрашнена повърхност и съберете с ръце, месейки около 1 минута.
4. Разточете тестото в правоъгълна форма, като едната страна да е по-тънка.
5. Смесете кокосовата захар и канелата.
6. Намажете горната част на тестото с повечето разтопено масло и поръсете с канелената захар. Използвайки по-тънкия край, стегнато навийте канеленото руло в руло и нарежете на равни парчета.
7. Намажете с останалото разтопено масло и печете за 16-17 минути, докато станат златисти и хрупкави от външната страна и меки в центъра.
8. След като се сготвят, извадете и поръсете с Low-Cal Chocolate Syrup и нарязана банан!
Остевете коментар